Menu Close

Elise Steilberg

Geboren in Nederland, opgegroeid in West Duitsland. Kwam na een studie communicatie-design weer naar Nederland. Werkte als zelfstandig en freelance grafisch ontwerper voor tijdschriftenredacties en non-profit organisaties. Zat vier jaar in het bestuur van een basisschool. Geeft nu als zelfstandige kleur aan architectuur, ontwerpt, schildert en zet websites als deze in elkaar. Leeft met haar Turks-Nederlandse man en twee studerende zoons in Amsterdam. Komt veel en graag in Istanbul en Turkije.

deze site

Ik had over over verontrustende ontwikkelingen die ik waarnam een aantal ingezonden stukken in dagbladen gepubliceerd. Toch wilde ik er meer over kwijt. In 2014 stuiite ik met informatie over moskee-internaten in Amsterdam overal op gesloten deuren. Dat was het moment dat ik besloot om onder eigen naam op internet te publiceren, in de opstartfase daarbij geholpen door Saadet Metin.

Elise Steilberg

contact

mail at steilbergenmetin.nl